MUT műhelyvita - FRISSÍTVE

A Magyar Urbanisztikai Társaság műhelyvitát tart, melynek témája az Ócsára tervezett szociális bérlakás-együttes beépítési és környezetalakítási javaslataira vonatkozó ötletpályázat kiírása, pályázatai és a pályázat eredménye.

Műhelyvita helye: MUT székház (1094 Budapest, Liliom u. 48.)
Ideje: 2011. november 15. kedd, 15h

A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak.

További információk: www.mut.hu



Mivel személyesen nem tudtunk megjelenni az eseményen, ezért levélben érdeklődtünk a műhelyvitán történtekről.

Ongjerth Richárd a Magyar Urbanisztikai Tudásközpont NKft. ügyvezető igazgatója kérdésünkre elmondta, hogy az előzményeket, a pályázat lefolytatását és eredményeit, az egyes nyertes terveket bemutató előadásokat követően a résztvevők vitát folytattak az egész projekt szakmai megítéléséről. A vita alkalmával szinte minden témakörben a negatív vélemények erősen túlsúlyban voltak. Összességében a pályázat által elért eredményekről több negatívum hangzott el, mint méltatás.

A vitában elhangzottakról az Ügyvezető Úr jövő hétre ígért újabb, részletesebb tájékoztatást.

Ócsa, 2011.11.16.

2 megjegyzés:

  1. Elég gagyinak tűnik ez a blog. Semmihez nincs alárendelve sem idő, sem név. Mi a csudától lenne érdekes, vagy fontos a helyi ember számára?
    Horváth Tamás arca és személye nem segítség.

    VálaszTörlés
  2. Tisztelt Névtelen!

    Köszönjük az éles kritikát! A blogot több személy szerkeszti, és mivel az eddig megjelent írások mindegyikével minden szerkesztőnk az utolsó szóig egyetért, ezért nem tudjuk ezen írásokat egyes személyekhez kötni. Ezen kívül előrébb helyezzük a tájékoztatást a személyes vélemény-nyilvánításnál, ezért is tartjuk jelenleg elegendőnek az Alsópakony.hu szignót. Ha a jövőben bármelyik szerkesztőnk saját gondolatait publikálja, nyilván azt a saját neve alatt fogja megtenni.

    Blogunk alig egy hete látott csak napvilágot, ezért eddig csak egy interjúalanyunk volt, akit azért választottunk, mert ő az, aki a helyi önkormányzat nevében illetékesen tud nyilatkozni.

    Nem árulok el titkot azzal, ha elmondom: folynak az egyeztetések a jövőbeli interjúalanyokkal, és ahhoz hogy ezek az írások is elkészüljenek, mindössze egy kis időre van szükségünk.

    Remélem, minden kedves Névtelen olvasónknak kielégítő választ tudtunk adni.

    Köszönettel: Alsópakony.hu

    VálaszTörlés